Istoric

1999

PENTOMAX , si-a inceput activitatea  in anul 1999, cu scopul de a produce panouri termoizolante tip sendwich destinate tamplariei de aluminiu si PVC.

2000

PENTOMAX ., in anul 2000 si-a deschis un punct de lucru.Obiectivul principal al managementului de varf a fost in permanenta cresterea calitatii produselor fabricate castigand astfel, increderea clientilor si implicit cresterea productiei

2003

PENTOMAX , prin preocuparea permanenta pentru un management si marketing cat mai eficient si-a câstigat o certã reputatie intre firmele de profil pe piata romaneasca relevante fiind rezultatele economice, cifra de afaceri crescand spectaculos de la un an la altul.Acest lucru a determinat dezvoltarea unui alt punctul de lucru.

2004

Pentru PENTOMAX , urmatorul pas in anul 2004, a fost diversificarea productiei. Dimensiunea panourilor functie de cerintele pietii si implicit retehnologizarea liniei de productie. Ca atare a fost necesar achizitionarea unor prese hidraulice monoetajate performante si a unor masini de aplicat adezivul.Echipamentele au fost importate de pe piata vest europeana de la firme cu traditii in domeniu.Materia prima este achizitionata in proportie de 90% din import de la producatori de marca in domeniu.

2005

PENTOMAX , investeste in calitate - Certifica Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele Standardului ISO 9001/2000, cu SRAC BUCURESTI.

2006

Cresterea cererii de piata a determinat cresterea productiei fiind astfel necesara dezvoltarea unui sediu logistic incepand cu constructia unei hale de productie , cu o dotare corespunzatoare , cladiri , spatii, utilaje si echipamente, dispozitive si conditii adecvate fabricatiei, inspectiilor, depozitarii si mediului de lucru.

2007

PENTOMAX , si-a mutat sediul social al organizatiei si de lucru in Constanţa, Zona CFR  Palas , Sola 104.

A asigurat si mentine infrastructura de care este nevoie pentru a realiza conformitatea cu cerintele produselor oferite in mod curent clientilor, astfel,cladiri , spatii, utilaje, centrala telefonica, servar ,dotari cu  echipamente de calcul si birotica (calculatoare, telefoane mobile, telefon fix, fax), resurse informationale – software , materiale documentare in domeniul economic si juridic  .

2008

Pana la sfarsitul anului se finalizeaza achizitionarea unei prese hidraulice de mari dimensiuni

2010

PENTOMAX , realizeaza tranzitia la standardul SR EN ISO 9001/2008.

2011

PENTOMAX , realizeaza o noua investitie in utilaje performante.

VARIANTE PANOURI USI

USA

VARIANTE STICLA

PVC RAL9016


RENOLIT STEJAR AURIU


RENOLIT MAHON


VOPSITE


NIAGARA BRONZE


KRIZET


NISIP


SABLAT-SATINAT


DELTA 2 CLEAR sau BRONZE


MOZAIC


Inchide